2015. március 27., péntek

2015. Március 26.

Emberré válás ember-állatból.

Sokkal jobban, emészthetőbben hangzik mint az isten-emberré válás. Az olyan áhítattal szemlélődő, mint a vidéki kislány aki a kirakatban porszívót lát, és igen álmélkodik.

A legenda úgy tartja, hogy bolygónk történetében volt legalább egy olyan időszak, amikor földönkívüliek ügyködtek itt. Azt mondják, hogy aranyat bányásztak, de ez kizárólag hülyeség lehet. Én gyermetegnek tartom aki ilyesmit elhisz. Gondoljunk bele, hogy egy idegen faj aki minimálisan csillagközi utazásokra képes hajókkal rendelkezik, a bolygónk aranyára ácsingózik. Az aranycsinálás elementáris fizika, csak energia kell hozzá. Az pedig biztosan volt nekik, ha nagy büdös hajókkal mászkáltak. Az meg - hogy hajókkal mászkáltak - szintén biztos, mert eltakarodtak innen.
A róluk szóló legendákban kettő dolog combosan megjelenik. Az egyik: "Az Istenek fiai az ember lányaival hálának, mert az ember lányai szépek valának." A másik: Az emberek közül a kiválasztottakat az istenek eledelével táplálták, és ezek nem öregedtek és nem betegedtek meg.

Az, hogy a lányok már akkor is kurválkodtak, a legtermészetesebb dolog. A kurválkodás gyönyörű, mert gyönyört okoz. A judeo-keresztény kultúra viszont elirigyelte a nép örömét és bűnnek - bűnösnek nyilvánította. Sok baj lett belőle.

Szóval a lányok dolgoztak, és a génállomány keveredett. Ez mostanság rengeteg fejtörést okoz genetikus kollégáimnak, mert minden kanyarban földönkívüli fejezet van az emberi DNS-ben.

Aztán eljött az idő, és elmentek az egyáltalán nem istenek, ellenben a földön kívüliek. Az emberek közül egy darabig még emlékeztek a manna készítés receptúrájára, de hamar elenyészett az ismeret. Így aztán az ember-állat ember-állat maradt.

Definíció: ember-állat - olyan emberszabású, aki aktív emésztőrendszerrel éli nyomorúságos kis       életét. Jelenleg bolygónk szinte minden lakosa.

Az aktív emésztőrendszer azt jelenti, hogy emésztetlen táplálékot veszünk magunkhoz, és azt a testünkben emésztetjük meg baktériumokkal. Az egész élővilág táplálékkal való ellátását ezen a bolygón a baktériumok végzik. Ők a táposok. Bármilyen tápanyagot kész sejttáplálékká képesek alakítani. Annyiféle van belőlük, amennyi tápanyag létezik. Minden baktérium akármilyen táplálékból ugyanazt a sejttáplálékot állítja elő - az acetátot. Ez egy sokféle só, amely a sejtben energiaszolgáltatás közben szén dioxidra és vízre bomlik.

A manna evő földönkívüli mannás titka az, hogy mannát eszik. Ez pedig az acetát. Tehát nem a saját testébe tuszkolja bele a rothasztandó táplálékot a rothasztó-erjesztő baktériumok milliárdjaival együtt, hanem emésztőgépet használ amelyben a baktériumok köszönik szépen prímán vannak és termelik az acetátot amennyi kell. Csak acetátot eszik, egyáltalán nem emészt, egyáltalán nem öregszik és egyáltalán nem hal meg.

Vele szemben az aktív emésztőrendszerrel dolgozó ember-állat szépen lassan szétrohad, mert a rothasztó baktériumok rossz szokása, hogy megeszik a gazdát is. Ezzel kettő légy van lecsapva egyszerre. Egyrészről az ember-állat halandó. A másik enyhén problematikus jelenség, amely felüti a fejét, hogy nincs ideje bölccsé válni, de még megokosodni sem. Így az ember-állat meglehetősen hülye. Nem gyárilag. Potenciálisan közülünk nagyon sokan briliáns elmével rendelkeznek, de ötven év egyszerűen kevés a kibontakozáshoz.

Definíció: ember - olyan emberszabású aki nem használja emésztőrendszerét, mert tudja, hogy az nem egy jó ötlet.

Na, ennyi mára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése